АКВА ПИЛИНГ

Аква пилинг е апаратно почистване на лицето. Той е безболезнен метод за освежаване и премахване на мъртвите клетки и черните точици по кожата на лицето. Работи чрез контролиран вакуум, в зависимост от чувствителността на кожата, и хидратиращи и киселинни разтвори, които са неагресивни в контакт с кожата.

Аква пилинга е изключително щадяща, неинвазивна процедура. Може да се извършва в обедната почивка, като отнема 30-35 мин., а след нея няма възстановителен период.

Ефектът, който уреда цели е дълбоко почистване и хидратиране на лицето и видимо освежаване и подобряване на цялостния вид на кожата.

  • Почиства
  • Хидратира
  • Освежава
  • Анти ейдж и лифтинг ефект

Аква пилинг

Почистване и освежаване на лицето с аква пилинг е процедура която е приятна и без никаква болка.

Аква пилинга е изключително щадяща, неинвазивна процедура. Може да се извършва в обедната почивка, като отнема 30-35 мин., а след нея няма възстановителен период.

Водното дермабразио е интегрирана система разработенa по революционно новата технология „Вортекс“. За всяка процедура се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум. Всички компоненти работят в синхрон. Процедурата полира кожата с помощта на различни течни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и професионално. Освен за почистване на лице обаче, водното дермабразио може да се прилага и при заличаване на бръчки, пигментни петна и слънчеви изгаряния.

Предимства:

– Идеален за нормална кожа;
– Идеален за чувствителна кожа , акне, пъпки и т.н.;
– Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина;
– Почиства кожата идеално, благодарение на напълно натурални продукти;
– Използва система за пречистване на водата;
– Абсолютно безопасно;
– Дълбоко почистване, отстраняване на роговия слой на кожата , минимално инвазивна процедура;
– Хидратира кожата в дълбочина;
– Подобрява тена, свива порите, изглажда кожата.

Share This Post